Du er landet på Båndpudser.dk, det helt rigtige sted at finde Holzmann båndslibemaskine. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Holzmann båndslibemaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Holzmann BSM 2600P XL Båndslibemaskine

  • Dagens pris: 52857,50 kr.
  • Fundet hos Globaltools
  • Mærke: Holzmann

Sidste produkt på vores liste er Holzmann BSM 2600P XL Båndslibemaskine som vi har fundet til 52857,50 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
Elektrisk højdeindstilling af bord som standard Integreret sug med separat motor To bånd hastigheder 18/36 m/sek både Højre/Venstre Stor rammeåbning tillader slibning af store emner Dynamisk afbalanceret drivhjul Grafit belagt slibe sko minimerer fri…

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Holzmann båndslibemaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Holzmann båndslibemaskine:

Dyreste Holzmann Båndslibemaskine på listen er Holzmann BSM 2600P XL Båndslibemaskine fra Globaltools med en pris på 52857.50. Billigste udvalgte Båndslibemaskine er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 42857.5 kr. – de 1 Holzmann Båndslibemaskine vi har fundet koster i gennemsnit 52857.5 kr.
Ovenstående Holzmann Båndslibemaskine data og priser er hentet fra 1 butikker (Globaltools). Alle Holzmann Båndslibemaskine tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Båndslibemaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Båndslibemaskine blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Båndslibemaskine: