Du er landet på Båndpudser.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL båndpudser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL båndpudser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL oscillerende spindel- og båndpudser 450 W blå

  • Dagens pris: 2368,80 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL oscillerende spindel- og båndpudser 450 W blå som vi har fundet til 2368,80 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne oscillerende spindel- og båndpudser har en kraftfuld 450 W motor og yder en professionel finish til indvendige og udvendige profiler, hvilket gør den perfekt til at slibe konturer, buer, krumninger og andre irregulære former.
Denne slibemaskine har…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL båndpudser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL båndpudser:

Dyreste vidaXL Båndpudser på listen er vidaXL oscillerende spindel- og båndpudser 450 W blå fra Hjemmets med en pris på 2368.80. Billigste udvalgte Båndpudser er vidaXL oscillerende spindel- og båndpudser 450 W blå som du kan købe for 2368.80 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Båndpudser vi har fundet koster i gennemsnit 2368.8 kr.
Ovenstående vidaXL Båndpudser data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Båndpudser tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Båndpudser guides:

Fandt du ikke det rigtige Båndpudser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Båndpudser: